ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті контейнеризовано 460,66 тонн хімічних відходів "Премікс"

    23 апреля 2024 вторник
    58 переглядів

    Вчора, 14 березня, в Ужгороді заступник Міністра охорони навколишнього природного середовища України П.Большаков та заступник голови облдержадміністрації В.Гоблик взяли участь у засіданні колегії Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області, на якому проаналізовано підсумки роботи держуправління у 2006 році, намічено головні завдання на ц.р.

    П.Большаков відвідав також Мужіївський поліметалевий завод у Берегівському районі та провів прес-конференцію, де поінформував журналістів, що мета його візиту в регіон - проаналізувати виконання рішень, прийнятих на минулому розширеному засіданні колегії, та повідомив про плани будівництва на території області сміттєсортувального комплексу з елементами попереднього сортування і пресування потужністю до 200 тис. тонн на рік на суму 41700,0 тис. грн.

    Зазначалося також, що для забезпечення належного тимчасового зберігання суміші речовин „Премікс” та недопущення її негативного впливу на людей за рахунок коштів Державного фонду охорони навколишнього природного середовища (1842,67 тис. грн.) проведено контейнеризацію 460,66 т суміші в 3,9 тис. металевих контейнерів, повідомляє офіційний сайт Закарпатської ОДА.
    Поки ми думаємо-гадаємо, що робити з "Преміксом" на Закарпатті, хтось на цьому добряче заробляє...

    Закарпаття: На переконання Мінприроди, ситуація з "Преміксом" потребує комплексного і скоординованого підходу
    Угорські "Премікси" поки що залишаються на Закарпатті. Чи назавжди?
    Україна веде перемовини про повернення в Угорщину хімічних відходів "Премікс", складованих на Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору