ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У День Молоді мешканцям Хуста подарували грандіозне дійство (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    75 переглядів
    У Хусті святкували День Молоді

    Традиційно в останню неділю червня ми святкуємо День молоді. В Хусті до його відзначення готувалися заздалегіть, тому й враження опісля залишилися неабиякі.




    В межах святкування на молодь чекали виступи дуету трубачів Емеріха та Томаса Поповичів з Хуста, Ірини Трикур та Віри Ерделі з Іршави, Ангеліни Буковської з Буштина, автора та виконавця пісень Миколи Повода, діджеїв. Окрім музичної частини, програма святкування була насичена й іншими цікавинками. Так, ведучі Ангеліна Буковська та Олександр Двуйла систематично розігрували призи від організаторів свята - футбольні мячі, іграшки, солодощі, парасольки. Також всі бажаючі мали нагоду скористатися запрошенням безкоштовно скуштувати самчний бограч.

    Завершилася святкова програма святковим салютом, який організував для представників молодого покоління відомий меценат і благодійник, депутат Закарпатської обласної ради від Партії регіонів Степан Деркач. У свому вітальному слові, адресованому молодим жителям Хуста, С.Деркач наголосив, що молоде покоління у всі часи було окрасою суспільства, його надією, днем сьогоднішнім і прийдешнім. "Приємно знати, що сучасна молодь Хустщини бере активну участь у розбудові нашого міста та держави, впевнено заявляє про себе у всіх сферах життя", - зазначив Степан Деркач.

    Також Степан Тиберійович побажав усім невичерпної енергії, незалежних думок та сил, щоб досягти всього, чого прагне їх розум, душа та тіло. Адже саме від молодого покоління залежить майбутнє нашої країни.




    Олександр ГРАБ

    Фото Іванни ВЕЛИЧКАНИЧ

    2_0.JPG

    3_0.JPG

    4_0.JPG

    5_0.JPG

    6_0.JPG

    7_0.JPG

    8_0.JPG

    9_0.JPG

    10_0.JPG

    11.JPG

    загрузка...
    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.