ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Діяльність будівельних підприємств міста Ужгород

    19 квітня 2024 п'ятниця
    18 переглядів

    Будівельними організаціями за cічень–березень 2012р. виконано робіт на суму 17,8 млн.грн., що у порівняних цінах становило 102,5% до обсягів будівництва відповідного періоду попереднього року.


    Будівельниками м. Ужгород виконано більше половини загальнообласного обсягу робіт. За обсягами будівельних робіт м.Ужгород посіло перше місце, за темпами приросту – 6.
    Більшість будівельних робіт (54,7%) виконано підприємствами, які здійснюють загальне будівництво будівель, переважно це будівництво житлових будинків. Наростили обсяги на будівництві житла порівняно з відповідним періодом попереднього року: ТОВ “Проектно-будівельний комплекс”, ТОВ “Данте-буд” та ЗУ ЗАТ “Електро” у 1,8 – 3,8 р.б.
    За характером будівництва обсяги робіт розподілились так: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 89,0% від загального обсягу, решта – з капітального та поточного ремонтів (4,3% та 6,7% відповідно).
    Низькою залишається активність будівельних підприємств. Виробничі потужності будівельних підприємств у середньому завантажені на третину. У звітному періоді із 62 будівельних підприємств, діяльність яких обліковується щомісячно, не працювало 24, або кожне друге.



    Кардаш О.Р. – заступник начальника управління – начальник відділу статистики будівництва, капітальних інвестицій та інвестицій зовнішньоекономічної діяльності управління статистики виробництва

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору