ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

День захисту дітей юні спортсмени ужгородщини відсвяткували в спортивному комплексі Zinedine

    29 березня 2024 п'ятниця
    53 переглядів
    Спортивні змагання у спорткомплексі Zinedine

    Про дітей треба пам’ятати не тільки в той день, котрий країна задекларувала як День захисту дітей, але й весь час. Керівництво Ужгородського району про них пам‘ятає, тому напередодні Дня дітей провело спортивні змагання у єдиному на Ужгородщині спорткомплексі Zinedine, що знаходиться в Баранинцях.

    Загалом у міжшкільних змаганнях взяли участь сім шкіл району, команди яких змагалися у спортивній естафеті, грі «Снайпер», плаванні та футболі.

    По закінченні змагань ведучі - Алла Марошан та Віра Сентипал провели церемонію нагородження переможців турніру.

    Переможцями стали: у спортивній естафеті першість здобула ЗОШ с.В.Добронь, у грі «Снайпер» - ЗОШ с.Концово, у футболі - також ЗОШ с.В.Добронь

    Як сказав голова Ужгородської РДА Руслан Чорнак, дуже добре, що ужгородщина має таке хороше місце, де діти мають можливість займатися в канікулярний час.

    — Попри те, що ми приватна структура, — сказав директор спортивного комплексу Zinedine Станістав Шелехов, ми єдиний оздоровчо-спортивний комплекс у районі, здатний приймати таку кількість дітей. Тож користуючись нагодою, запрошую всіх бажаючих долучатися до нашого літнього вілпочинку.

    Депутат обласної ради, директор правління ПАТ «Закарпаттяобленерго» Василь Ковач відмітив, що діти – це найголовніше надбання нашої нації і, відповідно, ми маємо приділити їм максимальну турботу.

    Василь Ковач

    Руслан Чорнак

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору