ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Андрій Сербайло про соціологічний скандал: «Шкода, що Шандор таке зробив…»

    23 квітня 2024 вівторок
    36 переглядів

    Кандидат в народні депутати від ВО «Батьківщина» Андрій Сербайло шкодує, що діяння Шандора призвели до соціологічного скандалу. Про це він повідомив сайт KarpatNews.in.ua сьогодні, 28 вересня.

    Андрій Сербайло зазначив, що цей скандал – це приклад соціологічних маніпуляцій, про що нещодавно говорила Ірина Бекешкіна. «Мене, насправді, дуже здивував факт, що в цьому взяла участь людина, яку раніше дуже поважав – Федір Шандор», - зазначив він.

    «Знаєте, вибори ж закінчаться, і життя продовжиться…. Одним словом, не знаю яка у нього була мотивація брати в цьому участь», - додав політик.

    «До речі, в мене і до соціології Пеліна є питання. Шкода, що у нас довіра до такої поважної науки впала довіра. Її ж треба проводити об’єктивно та виважено», - повідомив А. Сербайло.

    А на заяви Шандора, що «Батьківщина» більше підтримує Чучку, а не його, відповів: «Як наша політична сила не може підтримувати кандидата, який публічно заявляє, що не має до неї ніяких справ? Це ще раз доводить, що Шандор зробив маніпуляцію, а не соціологічне дослідження…».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору