ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відеонагляд запрацював на вулицях Великої Доброні на Ужгородщині

    18 травня 2024 субота
    61 переглядів

    Чотири камери відеоспостереження встановлено на одному із найжвавіших перехресть с. Велика Добронь Ужгородського району Закарпаття. Познайомитися, як працюють камери,,до села сьогодні навідалися голова Ужгородської РДА Віктор Ледіда, начальник Ужгородського райвідділу міліції Роман Стефанишин.

    Сільський голова Золтан Сільваші розповів, що технічні параметри камер дозволяють, при наближенні на об’єкт, зафіксувати на відстані навіть номери автомобілів, що рухаються. Відеосигнал поступає на пульт у кольоровому зображенні. Встановлено монітор. Вся інформація зберігатиметься на сервері. Незабаром у селі буде встановлено ще одну камеру відеоспостереження. Як повідомив Роман Стефанишин, камери працюють всього кілька днів, а вже вдалося розкрити правопорушення. Водії стали значно дисципліновашими.

    «Завдяки тісній співпраці та взаєморозумінню районної влади та сільської ради, - прокоментував журналістам подію Віктор Ледіда, - нам вдалося запустити цей проект. Незабаром камери відеоспостереження будуть встановлені в Оноківцях та Середньому. Впевнений – це реальна допомога нашим правоохоронним органам».

    Ужгородська РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору