ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський "круглий стіл" обговорить ситуацію у шахтарському селищі

    29 березня 2024 п'ятниця
    27 переглядів

    Цей "круглий стіл" буде виїздним і для участі в ньому запрошені повноважені представники Закарпатської обласної влади та Тячівської районної влади, Громадська рада при Тячівській РДА, депутати, члени виконкому та селищний голова Солотвинської селищної ради, громадські, наукові і експертні організації, зацікавлені мешканці селища Солотвино.

    Круглий стіл «Економічні, соціальні та екологічні проблеми техногенної катастрофи у селищі Солотвино: чи враховується думка громади при їх вирішенні?» спільно організовують чотири Комісії громадської ради при Закарпатській ОДА на прохання громади селища Солотвино. Зокрема, це Комісії: з питань регіонального соціально-економічного розвитку, ресурсного потенціалу та інвестицій; з питань екології та збереження довкілля; з питань розвитку туристичної галузі та рекреації; з питань законності і правопорядку.

    До участі у роботі Круглого столу запрошені повноважені представники Закарпатської обласної влади та Тячівської районної влади, Громадська рада при Тячівській РДА, депутати, члени виконкому та селищний голова Солотвинської селищної ради, громадські, наукові і експертні організації, зацікавлені мешканці селища Солотвино.
    Круглий стіл відбудеться 14 травня 2013р. з 11:00 до 14:00 у залі засідань Солотвинської селищної ради (селище Солотвино Тячівського району, вул.. Харківська, 1).
    Метою проведення Круглого столу є формування конструктивного діалогу державної виконавчої влади і громади та громадськості у справедливому, прозорому та правовому вирішенні комплексу проблем, пов’язаних із техногенною катастрофою у селищі Солотвино.
    Співорганізатор Круглого столу – Громадський Ресурсний Центр сел.Солотвино і ГО «Надія» (керівник і голова Токар Михайло Васильович). Контакти: 03134-56-097, моб.тел.098-027-74-95, e-mail: [email protected] .

    Від імені Комісій – співорганізаторів,

    Лукша О.В., заступник Голови Громадської ради при ОДА
    голова Комісії : з питань регіонального
    соціально-економічного розвитку,
    ресурсного потенціалу та інвестицій

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору