ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шкільні веб-сайти Мукачівщини зарясніли замітками і фотомитями про табірне життя

    19 березня 2024 вівторок
    24 переглядів

    Інтернет-простір закарпатської Мукачівщини рясніє замітками і фоторепортажами про табірне життя, випуски яких здійснюються щоденно, після проведення заходу, в період організації творчої справи та містять інформацію про важливу подію в житті загону, табору, вітання з перемогами у конкурсах.

    Літній відпочинковий період у навчальних закладах Мукачівщини у розпалі і, хоча погодні умови не можна назвати сприятливими, та все ж у всіх дитячих закладах відпочинку триває цікава, змістовна робота з організації дитячого дозвілля. Від якості організації роботи кожного закладу відпочинку в значній мірі залежить результативність літньої оздоровчої кампанії 2013 року, а відтак відділ освіти Мукачівської районної державної адміністрації здійснює систематичний контроль за діяльністю дитячих закладів відпочинку на базі загальноосвітніх навчальних закладів району. З 3 по 7 червня з метою вивчення стану діяльності літніх пришкільних таборів комісією у складі працівників відділу освіти, районної санепідемстанції та ветеринарної служби перевірено 34 заклади відпочинку Мукачівського району.

    Приємні враження у членів комісії залишилися після відвідин закладів відпочинку «Веселка» (Великолучківська ЗОШ І-ІІІ ст.), «Радість» (Верхньокоропецька ЗОШ І-ІІІ ст..), «Камелія» (Кольчинська ЗОШ І-ІІІ ст.), «Росинка» (Великолучківська ЗОШ І-ІІ ст.), «Потічок» (Копиновецька ЗОШ І-ІІ ст.). У цих закладах організація літнього відпочинку є гармонійним продовженням безперервного процесу виховання, для дітей проводиться цікаве змістовне дозвілля. Шостий день життя у таборі мав надзвичайно насичену програму.

    У таборі «Веселка» після традиційної ранкової зарядки відбувся конкурс індіанських кричалок, «розімнувши» свої голосочки діти взяли участь у конкурсі «Караоке на шкільному майдані». Після пісенного конкурсу не забарилися й з танцями: танцювальний майстер-клас «Танцюємо лєтку-єнку» порадував усіх – і дітей, і вихователів. Піснями і танцями цей день не завершився, адже на діток чекала вистава Рівненського театру ляльок «Маша і ведмідь», а також екскурсія «Чисті вулиці села», екскурсія у сільську хлібопекарню, а на завершення аквагрим та фестиваль «Веселе тату-2».

    День гумору і театру відзначали вчора у «Радості». Діти проявили свої акторські здібності, інсценізуючи казки "Червона Шапочка", "Колобок", додавши до них трошки сучасного гумору, а загони "Кока-кола" та "Дружба" відвідали еколого-натуралістичний центр у м.Мукачево, провели екскурсію до центру міста.

    У закладі з романтичною назвою «Камелія» проведено «День літератури», протягом якого діти дивились цікаві мультиплікаційні фільми, створені за сюжетами літературних творів та народних казок, пограли у гру-мандрівку «У світі казок» та вікторину «Впізнай улюблений персонаж», подивились виставу «Маша та Ведмідь», і, навіть самі «перетворилися» на своїх улюблених героїв, взявши участь у параді казкових героїв.

    Казка завітала в гості і до табору «Росинка», де згідно плану роботи було проведено вікторину «Впіймай казку», винагородою за правильні відповіді стали книжки-розмальовки з казковими героями. Вихованці загону «Веселка» продемонстрували свою акторську майстерність під час інсценізації казки «Півник та двоє мишенят», казку «Колобок» представили увазі глядачів вихованці загону «Промінь», а дітки загону «Діамант» зіграли ролі героїв з казки «Попелюшка».

    Шостий день життя у таборі «Потічок» пройшов весело, цікаво і під музику. Діти мали змогу показати свої співочі таланти на конкурсі «Караоке», позмагатись в музичній вікторині, а наприкінці дня між загонами було проведено конкурс на краще виконання народних пісень та справжній танцювальний «Майданс».

    Шкільні інтернет-сайти рясніють замітками і фото репортажами про табірне життя, випуски яких здійснюються щоденно, після проведення заходу, в період організації творчої справи та містять інформацію про важливу подію в житті загону, табору, вітання з перемогами у конкурсах. Відкриваючи сайти наших шкіл, поринаєш у неповторний світ дитинства, сповнений веселих усмішок і цікавих подій.

    Відділ освіти
    Мукачівської райдержадміністрації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору