ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Випускники стоматологічного факультету УжНУ отримали дипломи

    19 березня 2024 вівторок
    18 переглядів

    У середу, 12 червня, в приміщенні філармонії відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів кращим випускникам стоматологічного факультету Ужгородського національного університету.

    На подію завітали керівник краю Олександр Ледида, головний стоматолог МОЗ України Олексій Павленко, ректор УжНУ Федір Ващук, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, начальник обласного управління охорони здоров’я Роман Шніцер, проректор УжНУ Юрій Переста.

    Стоматологічний факультет Ужгородського національного університету було утворено у 2006 році, відтоді він став одним з найпопулярніших факультетів серед абітурієнтів. На стоматологічному факультеті створена матеріально-технічна база, яка відповідає сучасним вимогам підготовки спеціалістів на високому рівні.

    - Переконаний, що сьогодні і у майбутньому закарпатська стоматологія займатиме лідерські позиції в Україні. Такий потужний факультет, з кваліфікованим професорсько-викладацьким складом та здібними студентами забезпечить нас фахівцями, які допоможуть нам мати здорові та красиві посмішки. Вітаю випускників, бажаю професійного зростання та нових життєвих звершень, - привітав присутніх Олександр Ледида.

    Також керівник краю вручив дипломи кращим випускникам факультету.

    Прес-центр ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору