ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Юристів-міжародників навчатимуть в УжНУ

    19 березня 2024 вівторок
    19 переглядів

    Факультет європейського права та правознавства УжНУ створено у 2013 році на основі юридичного факультету Закарпатського державного університету, – повідомляєофіційний сайт УжНУ.
    У його складі функціонуватимуть кафедри:

    1/ адміністративного, фінансового, інформаційного та європейського публічного права;
    2/ міжнародного приватного права, правосуддя та адвокатури;
    3/ кримінально-правових дисциплін та міжнародного кримінального права;
    4/ державно-правових дисциплін та права Європейського Союзу;
    5/ міжнародного права.
    Кафедра міжнародного права (попередня назва – кафедра міжнародного права та міжнародних відносин) заснована за ініціативою професора, доктора технічних наук, ректора Ф.Г.Ващука 1997 р. у структурі Ужгородського державного інституту інформатики, економіки і права, який у 2004 р. реорганізовано в Закарпатський державний університет IV рівня акредитації.
    Від початку створення кафедри міжнародного права і міжнародних відносин її очолює професор кафедри Георгій Динис, який закінчив з відзнакою факультет міжнародних відносин та міжнародного права Київського державного університету ім. Т.Шевченка за спеціальністю «міжнародне право», професійний юрист-міжнародник, академічний учений з досвідом наукової та практичної роботи. Протягом 12 років діяльності кафедра перебувала у складі факультету міжнародних відносин ЗакДУ.
    Кафедра міжнародного права ініціювала наукові зв’язки з кафедрами міжнародного права вітчизняних та зарубіжних університетів Встановлено та розвивається співробітництво з професором міжнародного права Вільямом Сломансоном , юридична Школа Томаса Джефферсона ( Сан – Дієго, Каліфорнія, США); кафедрою міжнародного права Новосибірського державного університет (професор, д.ю.н. В.Л. Толстих), кафедрою міжнародного права Інституту міжнародних відносин Київського Національного університету ім. Тараса Шевченко (професор О.В.Задорожний); кафедрою міжнародного права Львівського національного університету ім.Івана Франка (професор В.М.Репецький) та ін.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору