ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Проведене перевірка дотримання вимог природоохоронного законодавства

    28 березня 2024 четвер
    22 переглядів

    Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області було проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Солотвинським комунальним підприємством по водопостачанню.

    У ході перевірки встановлено, що підприємством здійснювалось використання водних ресурсів при відсутності спеціального дозволу на користування надрами, що є порушенням ст. ст. 19, 21, 67 Кодексу України “Про надра”. За результатами перевірки Держекоінспекцією проведено розрахунок завданих збитків та виставлено претензію на загальну суму 503752, 80 грн. Оскільки в добровільному порядку збитки не відшкодовано, прокуратурою Тячівського району в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Закарпатській області заявлено позов до Господарського суду Закарпатської області для примусового стягнення завданих державі збитків.
    Тячівським РВ УМВС України в Закарпатській області порушено кримінальне провадження за ст.364 ч.2, ст.240 ч.2 кримінального Кодексу України щодо службових осіб Солотвинського комунального підприємства по водопостачанню, - повідомилио у Державній екологічній інспекції у Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору