ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Водопостачальників Солотвина зловили на використанні надр без дозволів

    25 квітня 2024 четвер
    15 переглядів

    Солотвинське комунальне підприємство по водопостачанню, як встановила перевірка екоінспекторів, використовувало водні ресурси при відсутності спеціального дозволу на користування надрами, що є порушенням ст. ст. 19, 21, 67 Кодексу України “Про надра”.

    Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області було проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Солотвинським комунальним підприємством по водопостачанню.
    В ході перевірки встановлено, що підприємством здійснювалось використання водних ресурсів при відсутності спеціального дозволу на користування надрами, що є порушенням ст. ст. 19, 21, 67 Кодексу України “Про надра”.
    За результатами перевірки Держекоінспекцією проведено розрахунок завданих збитків та виставлено претензію на загальну суму 503752, 80 грн. Оскільки в добровільному порядку збитки не відшкодовано, прокуратурою Тячівського району в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Закарпатській області заявлено позов до Господарського суду Закарпатської області для примусового стягнення завданих державі збитків.
    Тячівським РВ УМВС України в Закарпатській області порушено кримінальне провадження за ст.364 ч.2, ст.240 ч.2 кримінального Кодексу України щодо службових осіб Солотвинського комунального підприємства по водопостачанню.
    Державна екологічна інспекція у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору