ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Свалявщина бореться з недоїмками до державного та місцевого бюджетів

    26 квітня 2024 п'ятниця
    14 переглядів

    Вчора, 11 липня, головою Свалявської РДА Іваном Дрогобецьким за участі свого заступника Михайла Таліяна проведено нараду з питань погашення недоїмки до державного та місцевого бюджетів, заборгованості по єдиному соціальному внеску до Пенсійного фонду у Свалявському районі.

    Цього ж дня головою райдержадміністрації Дрогобецьким Іваном Івановичом, першим заступником голови райдержадміністрації Кошелею Юрієм Михайловичом та начальником відділу освіти Русином Васильом Павловичом заплановано здійснити виїзд безпосередньо на місце в с. Росош для вивчення питання щодо використання будівлі дошкільного навчального закладу № 2 для відкриття класів початкової школи Росошанської ЗОШ. Крім того, заплановано вивчити питання підготовки школи та ДНЗ до початку нового навчального року.
    Першим заступником Кошелею Юрієм Михайловичом з відповідними службами району проведено обстеження стану виконання ремонтних робіт комунальної власності району. За результатами обстеження першим заступником дані відповідні доручення.
    Свалявська РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору