ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Кафедральному Соборі Ужгорода знайшли фрески XVII століття

    02 червня 2024 неділя
    38 переглядів
    У греко - католицькому Кафедральному Соборі Ужгорода

    Як відомо, У Хрестовоздвиженському греко-католицькому Кафедральному Соборі м. Ужгорода, цьогоріч, після Пасхальних свят, з Божою допомогою, продовжили реставрацію Святилища Кафедрального Собору.

    Цього разу, Кафедральний Собор власними зусиллями та за допомогою добродійників продовжив реставраційні роботи стін Святилища. На минулому тижні, під час реставрації стіни, майстри знайшли надзвичайні фрески XVII століття. Для поновлення цього безцінного дива-історії минулих століть, потрібно провести ремонтно-відновлювальні роботи.
    Цей проект потребує чималих коштів, а саме 75 тис.грн.
    На сьогодні, майстри-реставратори поїхали на недовгий відпочинок додому. Реставраційні роботи плануються продовжити із 29 липня.
    Отож, звертаємося до Вас, шановні благодійники та меценати за фінансовою допомогою для продовження реставрації Святилища.
    За щиру й вагому допомогу, щопонеділка на вечірній Святій Літургії о 18:00 год. будемо звертати свої молитви до Милосердечного Господа, Владики Неба і Землі, за наших добродіїв та меценатів.
    Хай Господь дарує Вам і Вашим родинам та колективам, у яких Ви працюєте, мир, щастя, злагоду, добробут, успіх у кожній справі, та міцне здоров’я на многії і благії літа.
    БЛАГОСЛОВІННЯ ГОСПОДНЄ НА ВАС І ВАШІ РОДИНИ!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору