ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Студенти хімфаку успішно проходять навчально-виробничу практику

    20 квітня 2024 субота
    25 переглядів

    У студентів Ужгородського національного університету влітку проходить навчально-виробнича практика. Зокрема, на хімічному факультеті студенти вже підбили перші підсумки проробленої роботи і побачили чого корисного навчились.

    У другого курсу хімічного факультету практика тривала 4 тижні у 2 зміни. За цей час студенти навчилися працювати з різними комп’ютерними програмами, за допомогою яких їм легше обробляти результати своїх дослідів.

    «Практика наша була цікавою. Ми працювали з різними програмами, наприклад, такими, як Microsoft Office Word, Power Point, редактором хімічних формул ChemWindow, графічним редактором Corel Draw та іншими. Під кінець практики ми навіть складали залік - виконували завдання на комп'ютері, використовуючи оці програми. Загалом, моя перша практика мені сподобалася», - розповіла студентка-практикантка Яна Леонтович.

    У четвертокурсників та п’ятикурсників практика суттєво відрізняється, але проходять вони її не влітку, а в період навчання, тому що їхня практика педагогічна. Тому й розповімо про неї восени, тоді коли студенти самі проводитимуть уроки та лекції.

    Але найбільше, напевно, пощастило студентам-хімікам першого та третього курсів, які можуть відпочивати цілісіньке літо, адже у них практики немає. Та через рік колишні першокурсники проходитимуть свою першу практику, а майбутні четвертокурсники вже через декілька місяців спробують себе в новій для них ролі – вчителів, - про уе пише Медіа-центр УжНУ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору