ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Для загальноосвітніх навчальних закладів Закарпаття придбано 50 комплектів спортивного обладнання

    26 квітня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    Брифінг Івана Качура та Маріанни Кляп в Ужгороді

    Вчора, 28 серпня, в обласному центрі Закарпаття відбувся брифінг заступника голови ОДА Івана Качура та директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Маріанни Кляп.

    На брифінгу, Іван Качур розповів журналістам про те, що зараз в області успішно реалізуються 11 регіональних освітніх програм, на які з обласного бюджету в 2013 році передбачено 36,0 млн.грн., в тому числі 10,2 млн.грн. за рахунок коштів районних і міських бюджетів, 25,8 млн.грн. – обласного бюджету.
    За словами заступника голови ОДА Івана Качура, на проведення капітальних видатків закладів освіти було спрямовано 45,6млн.грн., у тому числі на придбання інвентарю та обладнання 18,5 млн.грн, на проведення капітальних ремонтів та реконструкцій 24,8 млн.гривень.
    − За рахунок Програми забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів сучасними технічними засобами навчання з природничо-математичних і технологічних дисциплін з місцевих бюджетів області придбано 32 сучасні кабінети, на що спрямовано 4,7 млн.грн., у тому числі за рахунок коштів обласного бюджету – 29 кабінетів на суму 4,5 млн.гривень. У межах регіональної програми «Вчитель» здійснювалися виплата стипендій голови облдержадміністрації в сумі 494,4 тис.гривень. На 2013-2022 роки в частині комп’ютеризації навчально-виховного процесу для навчальних закладів області придбано 20 навчальних комп’ютерних комплексів та 16 інтерактивних комплексів на суму 2,9 млн.гривень. У поточному році придбано 26 сучасних навчальних кабінетів фізики, хімії, біології та математики на 4,3 млн.гривень, а для загальноосвітніх навчальних закладів нашого краю придбано 50 комплектів спортивного обладнання, − зазначив Іван Качур.

    Т.Горянка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору