ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що показали перевірки шкіл Іршавщини?

    08 травня 2024 середа
    17 переглядів

    У середу, 28 серпня, голова Іршавської райдержадміністрації Василь Ковбаско та його заступник Іван Завидняк разом із членами обласної робочої групи з перевірки шкіл району щодо облаштування внутрішніх вбиралень побували в загальноосвітніх школах району.

    Присутні оглянули стан шкіл району до роботи у новому навчальному році та облаштування внутрішніх вбиралень у відповідність до санітарних та будівельних вимог. Зокрема, оглянули внутрішні туалети в Ільницькій, Осійській, Сілецькій та Лозянській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Побували й у присілку Новоселиця, де обстежили школу І-ІІ ступенів. Голова райдержадміністрації разом із начальником служби технічного нагляду за будівництвом та капітальним ремонтом при департаменті освіти і науки, молоді та спортуоблдержадміністрації Йосипом Райхелем обговорили перспективу реконструкції Новосільської школи.alt
    Перевірили також ЗОШ І ст. у с. Ільниці в присілку Березники, де проводять ремонтні роботи закладу (замінено вікна, двері, покрівлю), Колоднянську ЗОШ І-ІІ ступенів, де заплановано добудова внутрішніх вбиралень, вже готова проектно-кошторисна документації, наразі документи знаходяться на експертизі. Ці два проекти фінансуються з обласної субвенції.
    Оглянули також внутрішні вбиральні в ЗОШ І-ІІ ступенів сіл Климовиця, Сільце, Мідяниця, тощо.

    Іршавська РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору