ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У понеділок УжНУ проводить низку заходів, присвячених Дню знань

    19 квітня 2024 п'ятниця
    21 переглядів

    У рамках відзначення Дня знань в Ужгородському національному університеті відбудеться урочисте складання присяги найкращими за рейтингом першокурсниками вишу.

    У понеділок, 2 вересня, УжНУ проводить низку заходів, присвячених Дню знань і початку нового навчального року. З 7.00 до 9.30 буде відправлено богослужіння в храмах Ужгорода різних релігійних конфесій.

    О 10.00 для всіх першокурсників на факультетах та інститутах прочитають ознайомчу лекцію на тему «Історія та сучасні досягнення Ужгородського національного університету».

    О 13.00 в актовій залі історичного факультету УжНУ (пл. Народна, 3) – урочисте зібрання професорсько-викладацького складу, співробітників вишу та студентів. На заході заплановано вітальне слово ректора УжНУ, доктора технічних наук, професора Федора Ващука; виступ голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олександра Ледиди; нагородження відзнаками Закарпатської обласної державної адміністрації працівників вишу; урочиста присяга студента, яку складатимуть найкращі за рейтингом цьогорічні першокурсники; виступ старійшини УжНУ – в. о. декана математичного факультету Василя Маринця; передання першокурсникам символічних студентського квитка та ключа до знань.

    Ввечері, о 19.00, на площі перед Закарпатським обласним музично-драматичним театром відбудеться святковий концерт до Дня знань. У ньому братимуть участь Аліна Гросу (м. Київ), гурт «Rock-H» (м. Мукачево), студія сучасного танцю «BLITZ» (м. Ужгород) та збірна команда КВН «Тяп-Ляп» (м. Ужгород). Запрошено також народного артиста України Степана ҐіҐу. Після концерту всі охочі можуть залишитися на дискотеку. Завершиться дійство урочистим салютом на честь свята.

    Захід відбуватиметься за сприяння голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олександра Ледиди, ректора Ужгородського національного університету, доктора технічних наук, професора Федора Ващука та міського голови Ужгорода Віктора Погорелова, – повідомляє офіційний сайт УжНУ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору