ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Свалявські спортсмени з фізичними вадами серед кращих на Закарпатті

    20 квітня 2024 субота
    22 переглядів

    Днями в Ужгороді відбулася четверта обласна Спартакіада інвалідів Закарпатського обласного товариства інвалідів. У ній взяли участь і спортсмени-інваліди Свалявського району.

    Спартакіада проводиться з метою популяризації рекреаційних заходів як ефективного способу оздоровлення, реабілітації інвалідів та залучення їх до активного способу життя. Завдання спартакіади – залучення людей з особливими потребами до систематичних занять оздоровчим спортом, встановлення дружніх стосунків між інвалідами області, виявлення здібних та обдарованих спортсменів, привернення уваги громадськості до проблем цій категорії громадян. До участі в змаганнях допускалися інваліди1995 року народження та старші.
    Змагання проводилося з таких видів спорту: дартс, городки, метання кілець, баскетбол (кидки м’яча в кільце), стрибки в довжину з місця, настільний теніс, шахи та шашки. Спортсмени, які зайняли перше, друге, третє місця, нагороджувалися грамотами та медалями, а команди – кубками та грамотами. Наші земляки Михайло Голянич зайняв друге місце з кидка м’яча в кільце, а Василь Фівзер – третє з дартсу. Обласний центр з фізичної культури і спорту інвалідів та дирекція спорткомплексу „Юність” надали приміщення, майданчики, спортінвентар та забезпечили роботу суддів.
    Заслуговує подяки за добре організовані змагання заступник голови Закарпатського обласного товариства інвалідів Антоніна Петрівна Чепа.
    І насамкінець хочу відзначити, що голова Свалявської РДА Іван Іванович Дрогобецький забезпечив автобус для поїздки команди на змагання у м. Ужгород та виділив кошти на харчування учасників спартакіади від Свалявського району. Користуючись нагодою, щиро дякую Івану Івановичу Дрогобецькому, адже підтримка й допомога інвалідам – це реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Від усього серця зичу йому міцного здоров’я, щастя, успіхів у всіх його справах.
    Василь ШЕТЕЛЯ, голова Свалявської громадської організації інвалідів „Центр Ружа”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору