ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Ужгородський університет підтверджує статус найкращого вузу на теренах Закарпаття», - губернатор краю Олександр Ледида

    20 квітня 2024 субота
    32 переглядів
    Олександр Ледида ознайомився із вже проведеними ремонтними роботами в УжНУ

    У середу, 18 вересня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида ознайомився із вже проведеними ремонтними роботами та станом підготовки до нового опалювального сезону в Ужгородському національному університеті.

    Наразі біля вузу зводять нову котельню, яка обігріватиме головний корпус. Також приступили до робіт над котельнею, що обігріватиме обидва гуртожитки поблизу університету. Роботи планують завершити в жовтні.

    «Ужгородський університет – це заклад, який підтверджує статус найкращого та найбільшого вузу на теренах Закарпаття. І це пов’язано не тільки із кількістю студентів, які тут навчаються, а і з якістю освіти та проектами, що тут реалізовують. Маю надію, що вуз належно підготується і до опалювального сезону, тож котельні запустять у заявлені строки та студенти навчатимуться у комфортних умовах. Це ж стосується і гуртожитків. Адже батьки з усього Закарпаття, інших областей довіряють університету своїх дітей, та, звичайно хочуть, щоб умови для їхніх дітей створювали якнайкращі. Створення таких умов – особисте завдання глави держави. Студенти Ужгорода мають вчитись і жити в комфортних умовах, звідкіля б вони не приїхали», - зазначив Олександр Ледида.

    Також в університеті оновлюють внутрішні приміщення, зокрема міняють старі дерев’яні віконні рами на нові металопластикові та перекриття даху.

    Прес-центр ОДА

    Вікна до і після ремонту

    Вікна до і після ремонту

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору