ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Свалявщина працює над Єдиним реєстром потребуючих поліпшення житлових умов

    26 квітня 2024 п'ятниця
    14 переглядів

    Голова Свалявської райдержадміністрації І.І. Дрогобецький провів нараду з питань формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

    У нараді взяли участь керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації та виконавчого комітету міської ради. В ході проведення наради особлива увага була звернена на покращення умов проживання окремої категорії громадян, особливо дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.

    Виконкомом міської ради проводиться робота по уточненню та поновленню реєстру громадян, які перебувають на квартирному обліку, а також проінформовано їх про можливість участі у програмі будівництва (придбання) доступного житла та порядок надання державної підтримки.

    У свою чергу райдержадміністрацією сформовано реєстр об’єктів незавершеного будівництва, готовність яких становить не більше 25 відсотків. Протягом І півріччя 2013 року проведено 4 засідання районної комісії по підтримці індивідуального житлового будівництва, на яких розглянуто 31 клопотання, поданих виконкомами міської, сільських рад щодо надання пільгових кредитів громадянам району. За наслідками їх розгляду райдержадміністрацією підготовлені клопотання на ім’я голови обласного фонду інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості щодо надання пільгових кредитів.

    Підсумовуючи нараду голова райдержадміністрації Іван Іванович Дрогобецький наголосив на подальшому виконанню органами державної виконавчої влади завдань Президента України щодо забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання.

    За підсумками проведеної наради було прийнято рішення щодо подальшого проведення робіт з постійного оновлення бази даних формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов.
    Свалявська РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору