ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

МАБН співпрацюватиме з богословською академією з Волині

    25 квітня 2024 четвер
    17 переглядів

    3 вересня президент Міжнародної академії богословських наук, професор архімандрит Віктор (Бедь) в місті Ужгороді зустрівся із делегацією науковців-богословів Волинської православної богословської академії в складі в.о. ректора

    Волинської православної богословської академії Української Православної Церкви Київського патріархату протоієрея Володимира Вакіна та секретаря Вченої ради цієї ж академії протоієрея Ігоря Скиби. Участь у зустрічі також прийняв в.о. вченого секретаря Президії Міжнародної академії богословських наук доцент Євгеній Іванович Гайданка. Дана зустріч була проведена в рамках виконання резолюції наукового круглого столу «Шляхи подолання релігійного розколу та об’єднання Церков в Україні», що проходив на базі Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина 27 червня 2013 року за участю представників вищих духовних навчальних закладів УПЦ, УПЦ КП та УАПЦ.
    В ході зустрічі сторони обговорили напрямками наукової співпраці в галузі богословської науки та підготовки наукових кадрів в рамках діяльності Міжнародної академії богословських наук, як академічної наукової установи в Україні.

    ПРЕС-СЛУЖБА МАБН

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору