ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Регіонали" Свалявщини подарували комп’ютери початковим школам

    25 квітня 2024 четвер
    13 переглядів

    У районному Будинку культури закарпатського міста Свалява відбувся святковий концерт «Серце віддаю дітям», організований до Дня працівників освіти Свалявською райдержадміністрацією.

    Вітання та слова подяки педагогам адресував голова районної державної адміністрації, керівник районної організації Партії регіонів Іван Дрогобецький: "Шановні освітяни! За покликом душі ви обрали нелегку, проте почесну професію. Ви не тільки навчаєте своїх вихованців, ви прищеплюєте їм життєві цінності, а це означає, що маєте усвідомлювати: для учнів ви повинні бути моральним авторитетом, гідним наслідування. Багато в чому завдяки вашим зусиллям школярі формують свою життєву і громадянську позицію. І те, наскільки успішними вони будуть в дорослому житті, яке майбуття будуватимуть для нашої держави, теж значною мірою залежить від вас. Приємно відзначити, що серед педагогів Свалявщини чимало саме таких учителів із великої літери. Хочу висловити вам подяку і своє щире захоплення вашими невтомними фаховими пошуками і вагомими досягненнями, вашою відданістю професії. З нагоди Дня працівників освіти бажаю вам мудрості і виваженості, терпіння і натхнення, нехай ваші учні радують вас своїми знаннями і успіхами».

    Іван Дрогобецький нагородив кращих працівників освіти району почесними грамотами. Голова Свалявської райдержадміністрації також адресував вітання і вручив пам’ятні подарунки тридцятьом молодим вчителям, які в цьому навчальному році розпочали свій педагогічний шлях. Очільник району наголосив: «Цього року ці молоді фахівці отримали можливість працювати за фахом. Я завжди був і залишаюся послідовним прихильником такої кадрової політики, коли професійні здобутки і неоціненний досвід старшого покоління фахівців гармонійно доповнюються ентузіазмом, свіжим поглядом на стан справ у тій чи іншій професійній діяльності молодих спеціалістів. Радий з того, що в галузі освіти Свалявщини у цьому навчальному році склалася саме така ситуація, і на зміну вчителям пенсійного віку прийшли ті, хто примножуватиме кращі традиції педколективів шкіл Свалявщини». У свою чергу, молоді вчителі подякували Івану Дрогобецькому за довіру.

    На освітян Свалявщини цього святкового вечора чекав приємний сюрприз: з нагоди професійного свята Свалявська районна організація Партії регіонів подарувала початковим школам району комп’ютери. Про це зі сцени оголосив лідер регіоналів району Іван Дрогобецький. Сьогодні подарунки потраплять до своїх адресатів.

    Прес-служба Свалявської районної організації Партії регіонів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору