ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про ситуацію з осінньо-польовими роботами на "мінеральній" Свалявщині

    18 квітня 2024 четвер
    14 переглядів

    Голова Свалявської райдержадміністрації Іван Дрогобецький провів нараду щодо підсумків проведення осінньо-польових робіт та ситуації на продовольчому ринку. На нараді були присутні керівник відділу агропромислового комплексу та голови фермерських господарств.

    Доповідачі ознайомили присутніх із показниками зібраного врожаю на 1 жовтня. Зокрема зібрано зернових і зернобобових на площі 439 га, картоплі – 1677 га, кормових коренеплодів – 50 га, овочів – 72 га, що становить 95% посіяних та посаджених площ. Крім того, було висвітлено інформацію щодо ситуації на продовольчому ринку та цінової ситуації на сільгосппродукцію.

    Іван Дрогобецький наголосив: агропромисловий комплекс повинен розвиватися ефективно, на виконання соцініціатив Президента України, адже це важлива складова продовольчої незалежності. Голова РДА зобов’язав відповідних керівників у стислі терміни скоординувати діяльність фермерських господарств завершити осінньо-польові роботи та не допускати зростання цін на сільськогосподарську продукцію.

    Свалявська РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору