ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Львівська залізниця глибоко стурбована непрофесіоналізмом окремих ЗМІ

    16 квітня 2024 вівторок
    46 переглядів

    Колектив залізниці глибоко стурбований непрофесійним підходом деяких ЗМІ до збору, перевірки і поширення інформації, яка негативно вплинула на імідж державного підприємства.

    Поширена у ЗМІ інформація про те, що залізничники вирубують дерева у так званому «Тунелі Кохання» (поблизу села Клевань на Рівненщині), не відповідає дійсності. Спростовуючи поширену недостовірну інформацію Львівська залізниця наголошує, що під’їзна залізнична колія станції Клевань, яка веде до ТОВ «ОДЕК» Україна, справді перебуває на балансі відокремленого підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень» ДТГО «Львівська залізниця». Вона проходить через лісовий масив та використовується двома агентами. Звернень колієкористувачів про недотримання габариту наближення до колії залізничникам не надходило.
    Колектив залізниці глибоко стурбований непрофесійним підходом деяких ЗМІ до збору, перевірки і поширення інформації, яка негативно вплинула на імідж державного підприємства, на магістралі закликають журналістів офіційно спростувати поширені відомості про причетність залізничників до будь-яких робіт у зеленій зоні поблизу вищезазначеної колії.
    Прес-центр Львівської залізниці

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору