ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спортивний майданчик з акриловим покриттям відкрили на Свалявщині

    26 квітня 2024 п'ятниця
    19 переглядів

    Будівництво поля зі штучним покриттям в селі Поляна розпочали у 2012 році. Сьогодні ж, 19 грудня, на урочисте відкриття спортивного майданчика прийшли керівник краю Олександр Ледида, голова райдержадміністрації Іван Дрогобецький, учні та педагоги місцевих шкіл.

    Універсальний спортивний майданчик розташований на території спортивно-оздоровчого комплексу «Олімпія». Поле має розміри 40х20м. На цьому майданчику зможуть тренуватися водночас 20 осіб. Тут місцеві школярі зможуть грати у баскетбол, гандбол. Також він призначений для проведення змагань з міні-футболу, волейболу та великого тенісу (при наявності відповідного додаткового обладнання).

    На будівництво спортивного майданчика було виділено близько 400 тисяч гривень. Вартість самого покриття та обладнання майданчика становить 170 тисяч.

    - Сьогодні ми відкрили майданчик з акриловим покриттям, за словами спеціалістів, він повинен витримати наші кліматичні умови. Тож місцеві дітлахи зможуть тут у погожу пору року грати у волейбол, баскетбол, гандбол, – зазначив під час урочистого відкриття майданчика керівник краю Олександр Ледида.

    Учень місцевої школи Юрій розповідає:

    - Досі у нас було поле із штучним штучною травою, де ми грали у футбол. Тут же ми зможемо грати у баскетбол. Зазвичай, у нас проходить 2 тренування на день, які відбувалися у спортзалі. Тепер же зможемо тренуватися і тут.

    Прес-центр ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору