ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Свалявщина: зустріч з майбутніми платниками

    19 квітня 2024 п'ятниця
    16 переглядів

    З нагоди першої Річниці створення Міністерства доходів і зборів України працівники Свалявської ОДПІ провели День відкритих дверей для майбутніх платників податків. Учні 11 класу Свалявської гімназії ознайомилася з роботою податкової інспекції.

    Начальник Свалявської ОДПІ Ганна Дмитрівна Лендєл учням презентувала роботу Центру обслуговування платників, в якому створені комфортні умови для платників, діють зручні сервіси з видачі довідок, приймання звітності та надання консультацій. В ході екскурсії учні мали змогу ознайомитися з роботою усіх структурних підрозділів інспекції та відчули атмосферу щоденної, кропіткої, але водночас необхідної роботи фахівців інспекції.
    В ході зустрічі начальник Свалявської ОДПІ відповідала на запитання, що цікавили учнів, а також разом з фахівцями ЦОП провела практичні заняття у заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи, податкової декларації платника єдиного податку – юридичної особи, платника єдиного податку – фізичної особи - підприємця та іншої податкової звітності.
    Ганна Дмитрівна розповіла майбутнім платникам про головні завдання, які стоять перед інспекцією, як одним із територіальних органів Міністерства доходів та зборів України: систему наповнення бюджетів усіх рівнів, адміністрування податків, зборів та єдиного соціального внеску.
    Завершуючи зустріч, начальник інспекції пригостила гостей шоколадками від Міністерства доходів і Зборів України з привітанням із Новим 2014 роком та Різдвом Христовим, побажала сумлінно опановувати економічну науку та вивчати всі тонкощі податкової системи України, адже набуті знання стануть в пригоді не тільки в майбутній професії, але і в житті.
    За матеріалами Свалявської ОДПІ
    Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору