ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голова Ужгородської райдержадміністрації Віктор Ледіда розповів журналістам друкованих видань про підсумки економічного та соціального розвитку району у 2014-ому році

    25 квітня 2024 четвер
    46 переглядів

    Віктор Ледіда, зокрема, зазначив: «У січні будуть підбиті результати соціально-економічного розвитку за рік,однак уже зараз можна впевнено сказати,що Ужгородщина не пастиме задніх. За підсумками 9 місяців наш район уже вкотре займає лідируючу позицію серед районів і міст області за цілим комплексом показників.

    До прикладу, ми є першими за темпами зростання обсягу прямих іноземних інвестицій. Також у районі зафіксовано найвищі обсяги реалізованої промислової продукції, найкращі темпи зменшення заборгованості населення з оплати житлово-комунальних послуг, відсутність заборгованості по зарплаті. Ми – серед лідерів за приростом чисельності населення,за обсягами введеного в експлуатацію житла».

    Щодо реформ у соціальній сфері керівник району сказав: «Створений та почав працювати районний Центр первинної медико-санітарної допомоги, який об’єднує 26 амбулаторій та 31 фельдшерсько-акушерський пункт. Виповнилася річниця відкриття районної поліклініки. У ремонт приміщень, придбання медичного обладнання, меблів вкладено більше 300 тисяч гривень. Відкрито стаціонарне відділення постійного та тимчасового проживання одиноких людей похилого віку у В.Доброні. Тут одночасно може перебувати 20 пацієнтів. Для них створено належні умови – просторі теплі палати,процедурні кабінети,їдальня,вбиральні. З місцевого бюджету для цього було виділено 108 тисяч гривень.

    Капітальні ремонти,нові вікна та двері,відремонтовані дахи,системи опалення – на сьогодні це мають більшість шкіл району. 6 шкіл отримали комплекти інтерактивного обладнання. У вересні шкільні меблі отримали 5 шкіл, комп’ютерні класи – дві, одна – спеціалізований математичний клас. З нового навчального року ще дві школи – у Шишлівцях і В.Лазах – мають автобуси. Завершено газифікацію Пацканівської загальноосвітньої школи.

    Належна робота проводиться щодо діяльності дошкільних закладів, які охоплюють більше 82% дітей дошкільного віку. У районі відкрито 8 навчально-виховних комплексів. Цього літа у таборах,санаторіях, базах відпочинку оздоровилось та відпочило більше 75% дітей».

    Ужгородська РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору