ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

29 ІНТЕРНІВ ОТРИМАЛИ ДИПЛОМИ СПЕЦІАЛІСТІВ ТА МАГІСТРІВ

    25 квітня 2024 четвер
    31 переглядів
    Європейський рівень освіти майбутнім фахівцям надає УжНУ

    Європейський рівень освіти майбутнім фахівцям. Такі амбітні плани у керівництва Ужгородського національного університету.

    Двадцять дев’ять випускників інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки УжНУ відтепер повноправні лікарі. Восьмеро з них – магістри. Саме вони вперше за всю історію існування навчального закладу захищали свої дипломи на іноземній (англійській та німецькій мовах). Адже сьогодення вимагає від фахівців-медиків постійного навчання, володіння сучасним медичним та діагностичним обладнанням. Без знання мови – сягнути високого професійного рівня та тримати рук на пульсі розвитку сучасної науки та медицини практично неможливо.
    Серед випускників-інтернів фахівці з таких спеціальностей як неврологія, онкологія, радіологія, пульмонологія, психіатрія та інфекційні хвороби.
    За словами директора Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки УжНУ Івана Рогача Європа повинна починатися з кожного вже тут і зараз, в Україні, в першу чергу з відповідального ставленням як до навчання, так і до лікування наших співгромадян. А відповідність високими світовим стандартам - запорука надання якісної фахової медичної допомоги.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору