ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спортивний зал в ужгородській школі відремонтували за кошти меценатів

    26 квітня 2024 п'ятниця
    22 переглядів

    У середу, 5 лютого, очільник краю Олександр Ледида та директор департаменту освіти та науки, молоді і спорту Маріанна Кляп відвідали Ужгородську ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 ім. В.С. Гренджи-Донського.

    Ще під час візиту Олександра Ледиди до школи восени, директор Богдан Кіштулинець розповів про необхідність заміни покриття підлоги в спортивному залі. Голова ОДА пообіцяв сприяти у вирішенні цього питання. Відтак, ремонт було зроблено за рахунок коштів місцевих меценатів. Відтак, майже півтисячі школярів віднедавна займаються спортом у оновленому приміщенні.

    Тож сьогодні голова облдержадміністрації Олександр Ледида поспілкувався з директором школи та оглянув уже відремонтований зал, а також - їдальню, навчальні класи та актовий зал. Як розповів Богдан Кіштулинець, за цей час вдалося також частково змінити вікна та покрівлю закладу. У подальшому заплановано відремонтувати їдальню та актовий зал.

    - Щоб у дітей розкривалися таланти, зокрема, і спортивні, треба багато і наполегливо працювати. Не останню роль у цьому відграють і умови у яких займаються діти. Тепер же кожен школяр, який тут навчається, має змогу займатися фізичною культурою та спортом у новому, сучасному приміщенні, - підкреслив директор навчального закладу.

    Олександр Ледида пообіцяв й надалі залучати до облаштування школи спонсорську допомогу, тим паче, що саме цей заклад, свого часу, закінчив і сам.

    Прес-центр ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору