ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Федір Ващук: колектив університету спроможний на самостійні рішення – зважені і конструктивні

    28 березня 2024 четвер
    35 переглядів
    Звернення ректора Ужгородського національного університету

    Звернення ректора Ужгородського національного університету Федора Ващука.

    Як найбільша державна установа Закарпатської області, Ужгородський національний університет був, є і залишиться прикладом толерантності, утверджувачем і захисником демократичних цінностей, категорично заперечуючи злочинну безвідповідальність будь-кого, хто намагається маніпулювати громадською думкою, підштовхуючи до агресії, безладу.

    УжНУ є позапартійною установою, у якій працюють і навчаються громадяни України різних політичних і конфесійних уподобань, представники різних етносів. Абсолютна більшість їх одностайна в тому, що Ужгородський університет – це європейський виш, який сповідує й відстоює європейські цінності. І доводить це конкретною діяльністю, налагоджуючи тісні контакти із авторитетними закордонними науково-освітніми установами, дбаючи про можливість всебічної самореалізації студентів, здобуття ними якісної освіти в якомога комфортніших умовах.

    Ми переконані, що дієві заходи, конкретна реалізація визначених вишем завдань переважать популістську риторику тих, хто вболіває про власні дріб’язкові, меркантильні й кар’єрні інтереси.

    У цей непростий для нас усіх час закликаю студентів, професорсько-викладацький колектив університету зберігати спокій, не піддаватися на жодні провокації, бути справжніми патріотами вишу, міста, краю, країни.

    Колектив університету спроможний на самостійні рішення – зважені і конструктивні. І ми будемо ухвалювати їх разом, а не під тиском тих, кому це вигідно.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору