ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чопська митниця у І кварталі 2014 року: майже 25 тисяч митних декларацій

    28 березня 2024 четвер
    16 переглядів

    У відомстві повідомили, що робота митниці з початку року і по сьогоднішній день жодних суттєвих змін не зазнала. Митні пункти пропуску та інші структурні підрозділи працюють у штатному режимі, забезпечуючи усі можливості для ефективного здійснення зовнішньоекономічної діяльності у регіоні та мобілізації надходжень до державного бюджету.

    Так, протягом січня-березня 2014 року у зоні діяльності Чопської митниці Міндоходів оформлено 24296 митних декларацій. Це на 17 відсотків більше, ніж за відповідний період минулого року.

    За даними фахівців Чопської митниці Міндоходів, середній час оформлення митних декларацій зберігає стабільну тенденцію до зменшення – наразі цей показник складає 57 хвилин. За словами митників, роботу значно пришвидшує спрощення ряду митних процедур та формальностей, а також – запровадження електронного декларування. На сьогодні вже 90 відсотків митних вантажів оформляють у електронному режимі – це означає, що людський фактор та пов’язані з ним ризики зведено до мінімуму.

    Що стосується перетину митного кордону громадянами, транспортом та вантажами, то фахівці митниці відмічають позитивні тенденції. За І квартал 2014 року кількість громадян, які перетнули митний кордон України, зросла порівняно з трьома місяцями минулого року на 115 тисяч осіб, транспортних засобів побільшало на 142 тисячі, вантажів – на 400 тисяч тонн.

    Інформаційно-комунікаційний відділ
    Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору