ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Платники Свалявського району поповнили бюджет на понад 26 млн. грн. ЄСВ

    18 квітня 2024 четвер
    17 переглядів

    Протягом трьох місяців 2014 року від платників Свалявського району до бюджету надійшло 26,3 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

    Страхувальниками в березні поточного року подано 520 звітів, з них 92% – засобами електронного зв’язку. Електронне звітування має багато переваг для платників податків, які полягають в оперативному отриманні і обробці інформації, зменшенні помилок при заповненні податкової звітності, забезпеченні повного захисту інформації. Також звітність, надіслана до податкового органу електронною поштою, не потребує повторної подачі на паперових носіях, що дає змогу зекономити кошти та робочий час платників податків.

    На сьогоднішній день Свалявською ОДПІ укладено 34 договори про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. За словами начальника Свалявської ОДПІ Ганни Лендєл, добровільна участь у системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування дозволить громадянам як зберегти повний страховий стаж, так і збільшити майбутній розмір пенсії.

    За матеріалами Свалявської ОДПІ
    Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору