ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Христос Воскрес!

    19 березня 2024 вівторок
    52 переглядів

    Від усього серця вітаю Вас з Великоднем, найсвітлішим і найрадіснішим святом християнського світу! Бажаю Вам добра, миру в домі, злагоди в країні, успіхів та достатку в родинах!

    Великдень – це свято вічного оновлення та сподівань. Воскресіння Христове несе нам радість, весну і щастя. А ще – упевненість в тому, що є в світі сили добра, віри і справедливості, які ніколи і нікому не здолати.

    Сьогодні Ви зберетесь за родинним столом, побажаєте один одному здоров’я, удачі, тепла та любові. І в світі стане краще і світліше. Наша Любов до Господа нашого та Його безмірна Любов до нас творять чудеса – чудеса натхнення, надії й гідності людської!

    Дорогі мої! Цього року ми святкуємо свято Великодня у тривожні часи. Чорні круки напали на нашу землю і хочуть сплюндрувати її, образити, завдати їй ран та болю!

    Але я знаю і вірю, що ми справимося з цим лихом. Бо ви – найкращі, найвеличніші, найсильніші! Ви не раз це доводили. Так само – як найкраща в світі наша рідна Земля – наша рідна Україна!

    Можливо, ви бачили, як взимку папа Римський, Франциск Перший випустив в небо двох голубів заради миру в Україні. На них напали хижі ворони, але наші голуби вирвалися на волю і злетіли до неба. Так і буде. Україна неодмінно переможе і створить для своїх громадян, для своїх людей таке суспільство і таку державу, якої ми варті!

    Я вірю в це! Я знаю, що буде саме так!

    Христос Воскрес! Воскресне й Україна!

    Юлія Тимошенко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору