ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Львівська залізниця закликає до обережності

    19 квітня 2024 п'ятниця
    52 переглядів

    У четвер, 1 травня, на станції Підзамче у Львові сталася жахлива трагедія — тринадцятирічна дівчинка, порушуючи правила безпеки на залізничних об’єктах, вилізла на дах вагону порожньої цистерни, що знаходилась на колії вантажного парку, та була смертельно травмована струмом високої контактної напруги.

    Попри численні звернення залізничників, нагадування про правила безпеки, зауваження про особливу відповідальність людей за порушення правил перебування на об’єктах залізничної інфраструктури, убезпечити дитину від трагедії, на жаль, не вдалося. Львівська магістраль вкотре закликає громадян дотримуватись правил поводження на об’єктах залізничної інфраструктури. Просимо батьків, вчителів та наставників приділяти особливу увагу настановам дітей, які можуть стати жертвами, зазнати травм через необдумані вчинки і власну необережність. Залізничники завжди готові відреагувати на звернення вчителів, дирекції навчальних закладів, відвідати навчальні класи та провести тематичні уроки з охорони безпеки життєдіяльності, розповісти дорослим і дітям про правила безпеки на залізниці.
    Довідково. Згідно з правилами безпеки громадян на залізничному транспорті, пішоходам заборонено:
    - на електрифікованих лініях підніматися на опори, а також торкатись до металевих проводів заземлення, які ідуть від опори до рейки;
    - наближатися до електропроводу, що лежить на землі, ближче ніж на 10 метрів;
    - підніматися на дахи поїздів, локомотивів та вагонів, а також на конструкції мостів, освітлювальних вишок тощо.
    Будь ласка, бережіть життя!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору