ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Національний університет ДПС України запрошує абітурієнтів

    28 березня 2024 четвер
    23 переглядів

    Національний університет державної податкової служби запрошує на навчання абітурієнтів, які цікавляться професіями, пов’язаними з фінансами, оподаткуванням, бухгалтерським обліком та юриспруденцією.

    «Двері нашого університету відчинені для тих, хто ставить перед собою амбітні цілі, вміє і готовий працювати для їх досягнення, прагне постійно розвиватися під керівництвом досвідчених викладачів-професіоналів. Ми допоможемо вам здобути глибокі сучасні знання з обраного фаху, розвинути лідерські якості. З дипломом нашого університету ваша професійна кар’єра обов’язково буде успішною! Ми чекаємо на вас, дорогі випускники шкіл», - звертається до майбутніх студентів в.о. ректора університету Леся Савченко.

    Цей спеціалізований навчальний заклад IV рівня акредитації готує висококваліфікованих фахівців вже понад 90 років. За цей час старт професійної кар’єри отримали понад 60 тисяч молодих спеціалістів.

    Національний університет ДПС України, що розташований у парковій зоні мальовничого передмістя Києва (за 11 км від столиці), – це прекрасні умови для успішного й цікавого навчання. Сучасні аудиторії, навчальні лабораторії, комп’ютерні і спеціалізовані класи, бібліотеки, читальні зали, конференц-комплекси побудовані за європейськими стандартами. Усі викладачі – відомі у своїх галузях вчені й фахівці-практики – кандидати наук, доценти, професори, академіки, які мають потужний науково-педагогічний потенціал.

    Сучасні програми фахового навчання, які передбачають оволодіння найновішими знаннями, комп’ютерними технологіями, елементами англомовного навчання тощо, задовольнять найвибагливіших студентів. Більше того, вони можуть паралельно отримувати подвійний диплом у провідних вузах Європи.

    Після отримання диплома бакалавра, спеціаліста або магістра студенти працевлаштовуються в територіальні органи Міндоходів, Міністерства фінансів України, Державної казначейської служби України, Державної фінансової інспекції України, Антимонопольного комітету України, Рахункової палати України, регіональні митниці, фінансово-кредитні установи, міжнародні аудиторські компанії тощо.

    Активні студенти, що вміють критично мислити, мають аналітичні здібності, можуть їх шліфувати, працюючи над науковими проектами – у складі студентського наукового товариства, беручи участь у наукових конференціях та конкурсах, отримувати досвід громадської діяльності у складі органів студентського самоврядування (студентський ректорат і студентський профком).

    В університеті створені чудові умови для проведення дозвілля студентів. Тих, хто прагне розвивати музичні, танцювальні та поетичні таланти, радо приймає у свої творчі колективи Культурно-мистецький центр «Сузір’я». Для тих, хто готує себе до рекордів у спорті, – на базі спорткомплексу «Податкова Академія» побудовані стадіон, легкоатлетичний манеж, зал аеробіки, ігрові й спортивні зали, працюють секції з 20 видів спорту.

    Здобувати освіту можна також і у філіях Національного університету ДПС України: у містах Вінниця, Житомир, Кам’янець-Подільський Хмельницької області та Сторожинець Чернівецької області.

    Двері університету завжди відчинені для сільської молоді - відповідно до умов цільового прийому.

    У структурі університету також функціонує Київський фінансово-економічний коледж.

    З переліком напрямів і спеціальностей підготовки, Правилами прийому до Національного університету ДПС України та Коледжу НУДПСУ можна ознайомитися на сайті: http://asta.edu.ua.

    Радо запрошуємо у нашу студентську родину!

    Прес-служба Міндоходів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору