ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відбувся Audi Driving Experience!

    25 квітня 2024 четвер
    21 переглядів

    Компанія «НІКО-Захід», офіційний дилер автомобілів Audi у Львівській області та юридична компанія HD Partners подарувала обласному центру Закарпаття унікальний Audi Driving Experience.


    11-12 липня вони мали унікальну нагоду взяти участь в літній сесії Ділового Форуму та випробувати в дії флагманів модельного ряду Audi: Audi A5, Audi A6, Audi Q3, Audi Q5 та Audi Q7!

    Діловий Форум та грандіозний Audi Driving Experience пройшов 11 липня з 10.00 до 19.00 години на території Закарпатської обласної державної адміністрації. В останньому кожен охочий міг власноруч переконатися у перевагах надсучасних автівок: як стильних седанів Audi A5 та Audi A6, так і витривалих надійних позашляховиків Audi Q3, Audi Q5 та Audi Q7. У кожній з представлених Audi одні з найкращих у своєму класі аеродинамічні показники, так звана, "розумна" система кермування, що поєднують в собі економічність та потужність.
    Сама подія відбувалася у формі захопливих командних заїздів, що дозволило кожному з учасників випробовувати на тест-драйві три обраних автомобілі. Присутні на Audi Driving Experience отримали море позитивних вражень та незабутніх емоцій.
    Усіх бажаючих, які не мали можливості провести тест-драйви автомобілів Audi 11 липня, компанія «НІКО-Захід» запросила 12 липня на територію готелю «Old continent», де вони також змогли поринути у світ драйву та високих технологій Audi!
    Усі гості дводенного заходу мали можливість не лише з вітерцем промчати містом, а й спробували вишукані страви європейської кухні та отримали пам’ятні брендовані подарунки на згадку про незабутню подію.
    Учасники заходу зауважили, що ці автівки добре зарекомендували себе серед поціновувачів надійності, найсучасніших технологій та стильного дизайну.
    Страховим партнером заходу виступила страхова компанія «ІНГО Україна»
    Слід зауважити і те, що на початку вересня цього року на вулиці Липинського 54Д, що у Львові, відкриється термінал Audi. Він відповідатиме усім стандартам виробника, та буде оснащений найсучаснішим технічним обладнанням.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору