ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Водокористувачі Свалявщини поповнили бюджет на 2 млн. 672 тис. грн.

    28 березня 2024 четвер
    21 переглядів

    З початку 2014 року до зведеного бюджету Свалявського району надійшло понад 2 млн. 672 тис. грн. збору за використання води. Це на 58,6 тис. грн. або на 2% більше, ніж торік. Питома вага цього збору в загальних надходженнях зведеного бюджету складає 4,6%.

    Наразі в Свалявській ОДПІ обліковуються 135 фізичних осіб – підприємців та 84 юридичні особи, які сплачують збір за використання води. У районі найбільшими платниками збору за спеціальне використання водних ресурсів є виробники мінеральної води. За шість місяців поточного року ними сплачено близько 2 млн. грн. збору. Фахівці Свалявської ОДПІ нагадують, що згідно Закону України від 27 березня 2014 року №1166-VII «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні», починаючи з 01 квітня 2014 року збільшено ставки збору за спеціальне використання води приблизно на 8,6%, по всіх напрямках і джерелах водокористування встановлені статтею 325 Податкового кодексу України. У зв’язку з вищенаведеним, платники повинні обчислювати податкові зобов’язання за новими ставками, починаючи з ІІ кварталу 2014 року.

    Звертаємо увагу на те, що граничний термін подачі звітності по платі за спеціальне використання води за ІІ квартал поточного року припадає на 11 серпня 2014 року.

    За матеріалами Свалявської ОДПІ
    Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору