ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чим простіше податкова система – тим менше корупції, – Ігор Білоус

    29 березня 2024 п'ятниця
    22 переглядів

    «Чим простіше буде податкова система – тим менше буде корупції. Тому у запропонованому реформуванні податкового законодавства передбачено значне скорочення, з 22 до 9, кількості податків, що спростить адміністрування податків», – заявив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус.

    Для вирішення цих проблем Уряд України пропонує комплексний план змін в податковій системі. «Однією з головних цілей податкової реформи є детінізація економіки. Саме тому, реформування єдиного соціального внеску, оподаткування заробітної плати та податку на доходи фізичних осіб – це нагальна необхідність, а не просто бажання щось змінити», – наголосив Ігор Білоус.

    Розроблену Концепцію реформування податкової системи винесено на обговорення громадськості та бізнесу, яке ще триває. Після цього, остаточний проект Закону буде винесено на розгляд Верховної Ради України.

    Голова Державної фіскальної служби Ігор Білоус зазначив: «Саме в цей тяжкий час, треба всім і, в першу чергу, народним депутатам замислитись про долю нашої країни. Ці закони потрібні для громадян, для усього суспільства, адже це дозволить змінити нашу державу».

    Прес-служба Державної фіскальної служби України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору