ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бюджет отримав від закарпатців понад 630 млн. грн. ПДФО

    16 квітня 2024 вівторок
    14 переглядів

    За 8 місяців 2014 року закарпатські суб’єкти господарювання сплатити до Зведеного бюджету трохи більше 630 млн. 552 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

    Як повідомляють фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області, у порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження ПДФО зросли більш ніж на 20,5 млн. грн. – за січень-серпень 2013 року надійшло понад 609 млн. 972 тис. грн. Проводячи аналіз сплати ПДФО у серпні 2014 року, можна відмітити, що надходження зросли майже на 5,5 млн. грн. у порівнянні з серпнем минулого року і склали 80 млн. 503 тис. грн.

    «Податок на доходи фізичних осіб є одним з основних бюджетоформуючих в Закарпатській області. Так, надходження цього податку займають 46,5% від усіх надходжень до Зведеного бюджету за 8 місяців поточного року, що склали майже 1 млрд. 356 млн. грн. Стабільна динаміка його сплати досягається завдяки якісно налагодженій роз’яснювальній роботі серед платників та взаємодії з працедавцями задля дотримання ними вимог трудового законодавства», – зазначив Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області.

    За його словами, сумлінне оформлення трудових відносин з найманими працівниками – це гарантії їх соціальної захищеності, а сплата ПДФО – внесок у розвиток місцевої громади зокрема та України загалом.

    Інформаційно-комунікаційний відділ
    Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору