ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівська міліція спростовує версію вбивства чоловіка з Великих Лучок

    29 березня 2024 п'ятниця
    14 переглядів

    На одному з інтернет-сайтів опубліковано інформацію про жорстоке вбивство ужгородця у с.В.Лучки Мукачівського району. Як повідомляє мукачівська міліція, дана інформація - не достовірна.

    Дійсно, 17 вересня до мукачівської міліції надійшло повідомлення про виявлення померлого чоловіка із тілесними ушкодженнями в приватному будинку с.В.Лучки. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група міськвідділу, керівництво управління МВС України в Закарпатській області, Мукачівського відділу міліції, експерти.

    Померлим виявився 67-річний пенсіонер мешканець м.Ужгород, який час від часу навідував сільську батьківську хату. Як з`ясувалось, напередодні чоловік приїхав до будинку. Ввечері зі знайомими односельцями розпивав спиртне у місцевій забігайлівці. Добряче випивши, разом із сусідом повертався додому, майже не тримаючись на ногах. Тоді, зі слів знайомого, кілька разів 67-літній чоловік падав на бетонну огорожу клумби.

    Після проведення першочергових слідчих дій та попередніх висновків експерта тілесні ушкодження, які призвели до смерті, ужгородець, ймовірно, міг спричинити собі під час падіння. Ознак, щодо насильницької смерті останнього - не зафіксовано.

    Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування, пише Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору