ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Данилов - про легенди Закарпаття, дідусеві турботи та "невдячну політику" (ВІДЕО)

    20 квітня 2024 субота
    33 переглядів
    Директор телекомпанії "Рівне 1" Віктор Данилов

    Він народився у місті Макіївка Донецької області. Коли йому виповнилося 5 років, разом з батьками переїхав на Закарпаття, батьківщину своєї мами – у мальовниче місто Хуст.

    Розповідає: «На Закарпатті пройшли мої дитинство і юність. Я закінчив у Хусті школу. І до сьогодні вважаю це місто своїм рідним. Так склалося, що майже не пам’ятаю териконів Донбасу, але знаю кожен камінець старої бруківки на шляху від маминої хати до школи у Хусті.»

    Згодом поїхав у Львів вчитися на інженера-хіміка. Хоча – зізнається - вагався у виборі – дуже любив географію. Вже після закінчення політехнічного інституту, за направленням, приїхав у Рівне. Тут і осів.

    Після закінчення ВИШу його направили на Рівненське виробниче об'єднання "Азот", де він до працював на різних посадах . З листопада 1990 року очолив мале підприємство "Марк". Розповідає: «Після розпаду Радянського Союзу був дуже великий попит на правду. Спробували самі щось видавати. За великий кредит ми взяли наш перший видавничий комп’ютер. Раніше ж газети верстали на лінотипному наборі. Так з’явилася наша перша газета, потім друга, третя…».

    Врешті, так заснували у Рівному один з найпотужніших медіа-центрів – Видавничий Дім «ОГО». А згодом – у телевізорах рівненських глядачів з’явився і рідний Перший Місцевий. Сьогодні він – засновник, власник та директор телекомпанії «Рівне 1».

    «До медіа я прийшов випадково, і у мене немає журналістської освіти. Я практик, що багато пропрацював у галузі телебачення, радіо, видавництва, Інтернету. Можу спокійно назвати себе експертом, бо ми пройшли і Крим, і Рим у цій справі.» - розповів в одному з інтерв’ю Віктор Данилов.

    Він двічі був обраний віце-президентом Української асоціації видавців періодичної преси. Він - один з засновників незалежної преси на Рівненщині. До речі, успішно проявив себе і у ролі ведучого – кулінарного шоу СмачнОГО.

    Віктор Євгенович має досвід і політичної діяльності. Був депутатом і Рівнеради, і Рівненської обласної ради.

    Має військове звання — капітан запасу.

    Має безліч захоплень – від риболовлі до нумізматики. Втім, особливо місце у його житті посідають численні подорожі по всьому світу. Свою мрію – 50 країн до 50 років – йому таки вдалося здійснити.

    Каже: «Мій ще шкільний потяг до географії, до вивчення планети у всіх її деталях, дав поштовх до колекціонування країн і вражень. Мені надзвичайно цікаво, як там живуть люди, як влаштовані стосунки у суспільстві, яка кулінарія і т.д. Це те, що я вивчаю вже впродовж 30 років.»

    Віктор Данилов - одружений. Виховує двох доньок. Старшу вже видав заміж. А віднедавна – ще й отримав статус дідуся.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору