ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Представники УжНУ ознайомилися з досягненнями сучасних закордонних та вітчизняних експертів

    26 квітня 2024 п'ятниця
    24 переглядів
    Закарпаття займає активну позицію у сфері транскордонного співробітництва.

    Нещодавно в Ужгороді відбувся триденний міжнародний форум «Експорт в ЄС», організований за підтримки Закарпатської ОДА та ООО «Кратос» (Кривій Ріг).

    Наша область через своє геополітичне розміщення займає активну позицію у сфері транскордонного співробітництва і має всі передумови, аби стати центром транскордонних і міжрегіональних зв’язків, що сприятиме зміцненню міждержавних відносин та вирішенню регіональних проблем.

    Такі форуми мають стати майданчиком для реалізації євроінтеграції нашої держави, і Закарпаття відіграє в цьому процесі не останню роль.

    Представники Польщі, Угорщини, Чехії, Словаччини та України взяли участь у важливому для економіки України заході. Студенти й викладачі факультету туризму та міжнародних комунікацій теж мали змогу долучитися до форуму й ознайомитися з досягненнями сучасних міжнародних та вітчизняних експертів. Впродовж роботи зібрання тривала експозиція, на якій були представлені пропозиції товарів та послуг найбільш потужних та відомих як зарубіжних, так і вітчизняних підприємств.

    Третій день роботи форуму завершився екскурсією гостинним містом над Ужем, яку організували та провели студенти й викладачі нашого факультету. Керівництво Закарпатської ОДА висловило велику вдячність за допомогу в організації заходу декану факультету туризму та МК Наталії Габчак і фахівцям кафедри міжнародних комунікацій.

    МедіаЦентр УжНУ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору