ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голова Закарпатської ОДА попросив допомоги у журналістів і громадськості у боротьбі з корупцією

    27 квітня 2024 субота
    31 переглядів
    Губернатор Закарпаття: Побутова корупція торкається чи не кожного закарпатця

    "Я прошу вашої допомоги у важливій справі. Мова про боротьбу з корупцією. Передовсім – побутовою, тією, яка торкається чи не кожного закарпатця й долати яку має сама громада" – так звернувся до журналістів голова ОДА Василь Губаль на своїй першій прес-конференції.

    Він розповів, що має на увазі під "побутовою корупцією" – це те, з чим час від часу має справу, певно, кожен житель області. "На жаль, такого багато, й усі краяни це знають. Мова про перетин кордону, реєстрацію у "енергетиків", ДАІ, міграційну службу, у сфері надання різних адміністративних послуг тощо - так чи інакше, але хабарі присутні" – сказав Василь Губаль. "Будь ласка, допоможіть це подолати – звертайте увагу, фіксуйте, наголошуйте на цій проблемі. Лише разом зможемо переломити такий стан справ" – попросив голова ОДА.
    Він повідомив, що триватиме й серйозна робота із правоохоронцями. До них керівництво області поставить вимогу: не ганятися за формальними показниками, а справді боротися з корупцією. "Якщо керівники структур, від яких це залежить, не будуть готові змінювати підходи й працювати відкрито і на користь громади – будемо змінювати їх" – сказав Василь Губаль.
    Він також повідомив журналістам, що керівники структурних підрозділів ОДА отримають вказівку не уникати спілкування із ЗМІ, як це часом траплялося. "Жодних погоджень я не збираюся давати, я - за те, аби керівники за напрямками і всі фахівці якнайбільш відкрито працювали, давали коментарі журналістам, інформували громаду" – наголосив голова області.

    Прес-служба Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору