ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Батьки закарпатських воїнів-учасників АТО жаліються на Міноборони

    25 квітня 2024 четвер
    36 переглядів
    Жоден хлопець, що воює в АТО, не має ніякого документу

    

    На сьогоднішній зустрічі керівництва Закарпаття з учасниками АТО та членами їхніх родин, у тому числі й родичами тих, хто загинув під час бойових дій, комітет батьків контрактників пригрозив позовом до міжнародного суду на Міноборони Україні.

    Серед претензій, які висувають батьки контрактників до Міноборони : жоден хлопець, що воює в АТО, не має ніякого документу, який би підтверджував його причетність до бойових дій; упродовж більше 4 місяців не проводиться ротація.

    Керівництво області зобов’язало виправити ситуацію з документами за 10 днів, до вівторка 7 жовтня, щодо ротації, то навіть керівництво СБУ повідомило, що не може вплинути на ситуацію.

    «Ми звернемося до міжнародного суду, як тільки зберемо всі документи. Всі міліціонери проходять ротацію через 30 днів, а наші хлопці там вже стільки місяців. Ми живемо в XXI столітті, такого не має бути!», – категорично заявила голова батьківського комітету.

    Закарпатська влада вже зверналася до Міноборони та Держприкордонслужби з проханням забезпечити військових та провести ротацію.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору