ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Закарпатье предпринимателю сожгли БМВ Х5 на венгерской регистрации (ФОТО)

    25 апреля 2024 четверг
    82 переглядів
    В результате поджога БМВ Х5 уничтожено моторный отсек и панель приборов

    Сегодня утром в Виноградове сгорел автомобиль. Пожар произошел между пятой и шестой часами утра. Авто принадлежало местному предпринимателю.

    Информацию официально подтвердили в Виноградовском РО УМВД.

    - Сегодня утром неизвестный осуществил поджог автомобиля. Открыто уголовное дело по статье часть 2 УК. Просьба ко всем очевидцам и гражданам, которые владеют информацией, которая может помочь следствию, обращаться по телефону 102 или в райотдел по адресу по улице Мира 57 Анонимность гарантируем, - сказала пресс-секретарь Виноградовского РО УМВД Оксана Кобзаренко.

    На месте поджога работает следственно-оперативная группа. Изуродованное авто уже вывез на штрафплощадку эвакуатор с Виноградова.
    В результате поджога БМВ Х5 уничтожено: моторный отсек с имеющимися узлами и агрегатами, электропроводку моторного отсека, лобовое стекло и панель приборов. Повреждено: внутренняя отделка автомобиля и лакокрасочное покрытие.

    Пострадал от поджога и соседний автомобиль Фольксваген Джета, на котором сгорело стекло задней левой дверки и повреждено переднюю и заднюю левые дверки автомобиля, задний бампер и лакокрасочное покрытие.

    поджог автомобиля

    Поджог совершили во дворе дома №14 по улице Корятовича.

    Джип марки BMW X5 на венгерской регистрации принадлежал местному предпринимателю - владельцу одного из магазинов одежды и пиццерии.

    Владелец сожженого автомобиля предлагает серьезную финансовое вознаграждение за информацию, которая поможет найти злоумышленников.

    Виноградово поджог

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Но, я дуже рішуче виступаю проти злочинів і нищення чужого маєтку. Але так же само не розуію, чого терплять у Вукрайні машини на іноземній регістрації. Більшість власників тих машин - важкі психопати, яким законні вимоги, закони фізики чи нормальна людська слушність і логіка нічого не говорять. Того у цьому випадку і елімінація єнного такого луксушу являєся великим позитивом.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ти просто тормоз на жигули

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ха, ти даєш, простаку. У мене Запорожець найновішої моделі!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    желаю тебе лучше запорожца никогда ничего не иметь и всю жизнь прожить в Украине на украинскую зарплату! такие завистники как ты только этого и заслуживают!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дякуву ти файно за гарне побажання. І тобі самого гарного бажаву. Нігдам шуга нікому не завидовав, а ти, хіба, виходиш из своїх комплексів. Чого би чуловік ни годен прожити у Вукрайні а і без машини. Не про овто річ. А про овто, ош тоті х.йла из тими іноземними номерами ведут себе так, якби дороги і світ належали їм. При тому мишлення їхнє як було мишленням гукана, таким ся і лишит. Но а ош они твуй ідеал - то так і будеш жити разом з ними між ними у гуні. Я ж собі свій світ створюю сам.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо хтось хоче жити нормально але не має грошей заплатити грабіжницке мито, то не означае що він гірший шофер ніж той ко заплатив більше за гіршу тачку. Держава в нас така бо більшисть людей такі, які люди таке і керивництво. Ко має можливість тікаюсь удсить бо в нас буде лем гірше. Якщо я продам свою "джили" на українських номерах, та за ті гроші куплю на словаках нормальну іномарку я теж стану гірше іздити? Свій світ можеш створювати лем у своїй уяві. У реальності жити будеш у тому самомо гуні як і всі, але дурити себе можеш так як в тебе душа забажає.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як то вже у житті буває, у чомусь ти правий, а у чомусь - не зовсім, Обычный читатель. Я говорю про те, що ті люди, на іноземних номерах, дуже часто ведуть себе на дорогах неадекватно, дуже агресивно, загрожують життю інших. Я не раз і не два у цьому переконався. Подивись і на те, як і де вони собі дозволяють паркувати. Щодо витворення свого світу: принцип мій у тому, оби я себе ані тогди так не вів, коли би я це міг зробити без покарання. Забезпечую тебе, ош ніколи не витискаю нікого з його смуги, даю ЗАВЖДИ перевагу тому, хто її має, а інколи, керуючись нормальним мишленням і інстинктом самозбереження, і тим, хто її по закону не має. Я не дурю себе. Я хочу жити і живу по принципу: Не роби того іншим, чого ти не хочеш, оби робили тобі. Здебільшого це мені вдається. Но, як би тото ти образно повісти - і на гунови раніше ци пізніше вироставут квіточки.
    Повна згода з бандитським митом на машини - це так і є. Правдов є, ош автоматично шофер з іноземним номером гувном, а з українськими - няшков не ставут. Але все ж є якась закономірність у тому, ош тоті, з іноземними номерами - не маву на увазі справжніх європейців на своїх національних номерах - але наших "рідних" пудкарпатців ведут себе як дикуни. Ще раз повторюю, ош я особисто чуже майно не нищу.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Правильно!