ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Політолог - конфлікт Горвата і Щадея дійсно має місце

    26 квітня 2024 п'ятниця
    36 переглядів
    Якщо чесно, не захоплює жоден із кандидатів”, - зізнався Віктор Пащенко

    “Наші демократи традиційно не вміють між собою домовлятися. Вони представляють більш демократичні сили, але я не бачу кандидата, який би уособлював собою якесь стратегічне мислення. Більше того їх протистояння шкодить ідеї в принципі, вона нівелюється. Люди перестають вірити і всі стають однакові. Якщо чесно, не захоплює жоден із кандидатів”, - зізнався політолог Віктор Пащенко.

    Він також зауважив, що різниця між Горватом і Щадеєм у тому, що Горват буде залежним від Києва, адже на гроші пропрезидентської сили робиться його кампанія.

    “Він буде у фарватері Блоку Петра Порошенка. Щадей же буде спиратися на місцеві сили. А ідеологічно тут нема за що говорити”, - наголосив він.

    Інший політолог Сергій Федака погодився з колегою, але звернув увагу на те, що конкуренція є і у так би мовити, блоці опонентів.

    “Конкуренція у протилежному блоці теж є велика Якщо фаворитом є Ковач, то Ледида впевнено відкушує електорат. Працює і Андрій Погорєлов з батьком. Частину візьме і Сергій Слободянюк. Але кому найбільше вдасться роздробити електорат, покажуть лише вибори”, - наголосив експерт.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору