ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Суд виніс вирок у резонансній справі Павла Нагірного

    20 квітня 2024 субота
    88 переглядів
    Внаслідок трагічної ДТП жінка та її 7-річна донька загинули

    У травні 2014 року прокуратура Закарпатської області направила до суду обвинувальний акт у резонансній справі Павла Нагірного.

    Досудовим розслідуванням встановлено, що Павло Нагірний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки “Mitsubishi Pajero” на 68 км об’їзної дороги м. Хуст, грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху України – виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Daewoo Nexia GIX» за кермом якого була 32-річна жінка, а пасажирами – троє дітей.

    Внаслідок трагічної ДТП жінка та її 7-річна донька загинули, а інші діти отримали серйозні травми. Натомість Павло Нагірний не зазнавши будь-яких серйозних тілесних ушкоджень, покинув місце трагедії. В подальшому він намагався різними методами уникнути правосуддя і навіть переховувався в Угорщині де його було знайдено та екстрадовано в Україну.

    Сьогодні ж стало відомо, що суд виніс вирок по цій справі.

    “Поставлено крапку у голосній справі “Нагірного” – вісім років позбавлення волі”, – зазначив речник УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    

У наш час все ще є ті, хто віддає більшу частину себе роботі. Як стверджує співробітник Хустської прокуратури Євген Антонов, Кайло Іван Юрійович є прекрасним прикладом таких людей. З його слів, така людина, яка ні за що не змінить своїм принципам і що б не стало відшукає правду там, де розгледіти її часом досить важко. За весь час роботи в прокуратурі Іван Юрійович зробив значний внесок у захист свого регіону. Як приклад, наприкінці минулого року домігся того, щоб кафе-бар, який побудували без дозволу на території школи знесли. Даний магазин промишляв продажем алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Його дії на подібні речі принципові і незмінні. 
У 2013 році Кайло Іван Юрійович успішно вирішив справу про нелегальному видобутку піщано-гравійних сумішей з дна річок, біля пляжів які використовували для відпочинку місцеві жителі, в Закарпатській області. На той момент у Хустській районній держадміністрації при управлінні голови РДА Василя Якубця було зібрання за круглим столом, присутні там депутати, партійні особи, а так само представники організацій влади. Видобуток піщано-гравійних сумішей в руслах гірських річок є дуже серйозною проблемою Закарпатської області, подібні дії ведуть до значного руйнування берегів річок, що в подальшому призводить до постійних повеней. Під час наради було вирішено зробити спеціальне обстеження в басейні річки Тиса і виявити місця, в яких можна було б добувати піщано-гравійні суміші без нанесення шкоди навколишньому середовищу. Кайло Іван Юрійович також пообіцяв відслідковувати, щоб всі фінанси, не пішли в руки приватних осіб, а були спрямовані до бюджету. Саме Іван Юрійович є тою небайдужою людиною, який насправді прийняв всю складність ситуації і здійснив необхідні заходи. Прокурор додав, кожен хто буде заважати здійсненню поставлених завдань, понесе самі серйозні покарання. 
Іван Юрійович зробив великий внесок у справі Павла Нагорного, він зараз оголошений у розшуку. Нагадаємо, що нині екс-директор Хустської філії «Закарпатгазу» на величезній швидкості влетів на зустрічну смугу і влетів у легковий автомобіль, в якому в цей час перебувала молода жінка зі своїми юними дітьми. Результатом сильного зіткнення стало те що, жінка та її одна з дочок померли на місці, двоє інших дітей були терміново відправлені до лікарні. Першим вердиктом суду було рішення відправити злочинця в місце позбавлення волі на два місяці, однак винуватець втік від свого покарання. Іван Юрійович Кайло сам взявся за справу, провів незалежне розслідування. Під час якого з’ясувалося, що Нагірний під час керування перебував у п’яному стані. Іван Юрійович повідомив, що Нагорного потрібно оголосити в міжнародний розшук, якщо він не з’явитися перед судовим залом для винесення покарання і надалі тюремного ув’язнення, винуватець має бути покараний.