ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нічного "наїзника" оперативно розшукали на Закарпатті

    25 квітня 2024 четвер
    32 переглядів
    Водія-втікача на Закарпатті знайшли "по гарячих слідах".

    Працівники ВДАІ Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області «по гарячих слідах» знайшли водія, який у нічних сутінках збив велосипедиста і втік з місця пригоди. Про це повідомив начальник Виноградівського відділення ДАІ Борнорбаш Калман.

    «Пригода трапилася цієї ночі, близько другої години. У північній частині Виноградова на вулиці Копанській білі "Жигулі" шостої моделі здійснили наїзд на велосипедиста. Найгіршим у цій ситуації було те, що водій автомобіля не зупинився і не надав допомогу потерпілому велосипедисту. Більше того, з місця дорожньо-транспортної пригоди він утік»,- зазначив він.

    Постраждалого ж велосипедиста каретою швидкої допомоги доправили до лікарні. У чоловіка значні травми і він досі у важкому стані.

    За словами Калмана, відшукати наїзника серед ночі було непросто. Та оперативні дії місцевих даївців, їхній професійний вишкіл допоміг їм у цьому.

    «Як з’ясувалося, за кермом злощасної «шістки» був 28-річний мешканець села Новоселиця. Зранку його вже доставили у Виноградівський РВВС. З ним працюють слідчі, які з’ясовують обставини нічного ДТП», - повідомив Б.Калман.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору