ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Турок організував чотирьом нелегалам з Азії "вікно в Європу" через Закарпаття

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    Таксі з нелегалами та їх провідником затримали прикордонники Закарпаття.

    На Закарпатті за матеріалами СБУ засуджено іноземця, який переправляв нелегальних мігрантів через держкордон України.

    Вступив в силу вирок Апеляційного суду Закарпатської області стосовно громадянина Туреччини, який у 2012 році організував незаконний перетин українсько-словацького держкордону чотирьом нелегалам.

    Встановлено, що іноземець у 2009 році вже притягувався до кримінальної відповідальності за переправлення нелегальних мігрантів через держкордон. Крім того, йому був заборонений в'їзд на територію України протягом 5 років.

    У 2012 році, перебуваючи на своїй батьківщині, громадянин Туреччини погодився за 4000 доларів США незаконно переправити двох своїх співвітчизників і двох сирійців транзитом через Україну в ЄС поза пунктами пропуску.

    Іноземець діяв сам. За фальшивим паспортом він разом з нелегальними мігрантами дістався Одеси, звідти через Львів організатор і нелегали потрапили на Закарпатті.

    На початку червня 2012 року на автодорозі поблизу населених пунктів Тарнівці-Концово Ужгородського району, в півтора кілометрах на українсько-словацького кордону, таксі з нелегалами та їх провідником затримали прикордонники.

    Відносно громадянина Туреччини слідчі УСБУ в Закарпатській області порушили кримінальну справу за ч.3 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене з корисливих мотивів) і ч.4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут або використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

    Апеляційний суд Закарпатської області визнав іноземця винним в інкримінованих йому злочинах і призначив зловмиснику остаточне покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору